Vot moțiune de cenzură. Tăriceanu: ''Am spus lucruri care vă dor''

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a susținut un discurs dur în Palatul Parlamentului, înaintea votului pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Textul moțiunii de cenzură, cu toată experiența pe care o am, mi-a pus capac. Haideți să fim serioși, mi se pare prea mult. Dvs vorbiți de amenințări, șantaj și teroare? Știu că vă deranjează, și eu v-am ascultat inepțiile, am spus lucruri care știu că vă dor. Spuneți că familia ar trebui să dispară ca să trăiți în grup. Da, la dvs mă refer (către USR). Vorbiti de amenințări tocmai dvs care credeți că înjurăturile țin loc de programe politice? Ați ridicat insulta la rang de virtute. Ați semnat pactul cu diavolul pentru justiție.

Vă dau un sfat. Uitați de această moțiune că altminteri, ea nu va fi pentru dumneavoastră decât hârtia de turnesol care vă va duce în situația de a fi văzuți așa cum sunteți de fapt. Am să vă aduc aminte cuvintele lui Abraham Lincoln: Mai bine să taci și să fii considerant un ignorant decât să vorbești și să spulberi orice îndoială.

Nu pot să nu remarc insistența cu care abuzați, cu amenințările de dosare penale. Asta nu face decât să îmi întărească convingerea că aveți un culoar la DNA, care face dosare politice la comandă care vă ajută pe voi să preluați puterea, a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu înainte de votul moțiunii de cenzură, din Parlament.

Vezi și: Raluca Turcan: Cel puțin doi miniștri ar trebui să fie lângă Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel