VOT moțiune de cenzură. Dobre: Scorul e foarte strâns

Moţiunea de cenzură are şanse să treacă, a declarat, joi, Adrian Dobre, reprezentant al Pro România, care a adăugat că "se joacă la un scor foarte strâns".

"Pentru prima dată, după foarte mult timp, această moţiune chiar are şanse, chiar se joacă la modul real şi democratic în Parlament. Sigur, mai puţin democratică este vânzarea sau cumpărarea de către Putere a parlamentarilor sau convingerea acestora cu diverse interese materiale, financiare sau de altă natură. Scorul moţiunii este foarte strâns, cu un plus de unu, două, trei, patru voturi, maxim. Se joacă astăzi moţiunea. Dar, după foarte mult timp, chiar are şanse să fie un demers de succes al Opoziţiei", a afirmat Dobre, la RFI.

Întrebat cum "i-a pierdut" Pro România pe parlamentarii Cornel Itu şi Horia Nasra, care au revenit în grupul PSD, Adrian Dobre a spus: "Noi le-am dat o şansă de a se rupe un pic de trecutul tenebros care a marcat această perioadă. N-au vrut să profite de ea, au mers mai departe în aceeaşi structură, în aceeaşi ecuaţie care i-a consacrat. Bun, foarte bine, fiecare parlamentar merge aşa cum îi dictează conştiinţa".

"Cert este că noi, la Pro România, avem cei 30 de parlamentari care şi-au asumat, au semnat moţiunea. Ne ţinem de cuvânt în ceea ce priveşte angajamentul de a da jos acest Guvern care trebuie să plece acasă", a susţinut el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel