Vot moțiune de cenzură. Barna: Ne aflăm deja în Cartea Recordurilor

Barna
Barna

Președintele USR, Dan Barna, a oferit prima declarație după ce a fost citită moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă.

Înaintașii noștri ar fi fost foarte mândri de unde am ajuns noi ca națiune în 100 de ani, dar astăzi România a ajuns să fie condusă de un infractor condamnat penal și de un prim-ministru care are dificultăți să citească texele puse de alții în față. Tot ce au clădit generațiile dinaintea noastră, tot acest context extraordinar de favorabil pentru o națiune la care milioane de români au muncit, este pus astăzi de tupeul, reaua credință și competență a Guvernului Dragnea - Dăncilă. Fiecare zi și fiecare oră pe care cuplul Dragnea-Dăncilă le au la putere reprezintă o amenințare pentru viitorul nostru ca națiune. Soluția este înlăturarea acestui Guvern de la conducerea României. Nu mai există nicio îndoială că țara merge într-o direcție greșită. Nu am verificat, dar e foarte probabil că ne aflăm deja în Cartea Recordurilor la exemple de proastă guvernare. 

Este momentul să ne trezim sau este momentul să vă treziți, domnilor din PSD și ALDE. Să le arătăm românilor că își pot îndeplini destinul și în țara lor. 

Am ajuns în al 12-lea ceas. A venit momentul să îi spunem acestui grup infracțional condus de Liviu Dragnea, că pe aici nu se trece. (...) Moțiunea aceasta nu mai este despre lupta politică dintre putere și opoziție, ci este doar despre viitorul dumneavoastră și al copiilor dumneavoastră. Guvernul Dragnea - Dăncilă chiar trebuie să plece., a declarat Dan Barna în Parlament.

Vezi și: Moțiune de cenzură. Pieleanu: Încă aștept de la Parlament...

Moțiune. Roman, despre Dragnea: Am scăpat de Dracu', am dat de tac-su

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel