VOT moțiune. Corlățean a răbufnit: SECURIȘTI deconspirați de CNSAS!

Titus Corlățean
Titus Corlățean

Titus Corlățean (PSD) a lansat un atac furibund la adresa USR.

Liderul PSD a amintit de ideologia partidului, considerând că e una neo-marxistă și a făcut aluzie la Roxana Wring, acuzată de CNSAS că a colaborat cu Securitatea în perioada comunistă.

„Vreți să reconstruiți România și dărâmarea Guvernului e condiția necesară pentru normalitate, un cuvânt atât de drag patronului dumneavoastră de la Cotroceni. Mă întreb ce normalitate e aceea în care voci importante neo-marxiste din USR anunță că se impune stabilirea obligației avortului pentru femeile care nu au venit mediu pe economie sau că neo-marxiștii vor legifera după preluarea guvernării căsătoriile și parteneriatele gay în România.

Asta e România lucrului bine făcut? Chiar ne putem imagina o fotografie de familie care să reunească într-o armonie desăfâșită, pe de o parte neo-marxiștii #rezist, USR, fii, fiice, sau nepoți de generali securiști! Securiști deconspirați de CNSAS! Spun din nou să înțelegeți, securiști deconspirați de CNSAS! Așa cum este cazul liderului USR de la București, sau consiliați de rezerviști cu mari stele pe umăr, profitori anterior de afaceri grase cu instituțiile statului”, a tunat Corlățean, de la tribuna Parlamentului, înaintea votului moțiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel