VOT moțiune. Corlățean a răbufnit: SECURIȘTI deconspirați de CNSAS!

Darius Muresan / 10 oct 2019 / 11:03 Salveaza PDF Comentarii
Titus Corlățean
Titus Corlățean

Titus Corlățean (PSD) a lansat un atac furibund la adresa USR.

Liderul PSD a amintit de ideologia partidului, considerând că e una neo-marxistă și a făcut aluzie la Roxana Wring, acuzată de CNSAS că a colaborat cu Securitatea în perioada comunistă.

„Vreți să reconstruiți România și dărâmarea Guvernului e condiția necesară pentru normalitate, un cuvânt atât de drag patronului dumneavoastră de la Cotroceni. Mă întreb ce normalitate e aceea în care voci importante neo-marxiste din USR anunță că se impune stabilirea obligației avortului pentru femeile care nu au venit mediu pe economie sau că neo-marxiștii vor legifera după preluarea guvernării căsătoriile și parteneriatele gay în România.

Asta e România lucrului bine făcut? Chiar ne putem imagina o fotografie de familie care să reunească într-o armonie desăfâșită, pe de o parte neo-marxiștii #rezist, USR, fii, fiice, sau nepoți de generali securiști! Securiști deconspirați de CNSAS! Spun din nou să înțelegeți, securiști deconspirați de CNSAS! Așa cum este cazul liderului USR de la București, sau consiliați de rezerviști cu mari stele pe umăr, profitori anterior de afaceri grase cu instituțiile statului”, a tunat Corlățean, de la tribuna Parlamentului, înaintea votului moțiunii.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26