VOT la PNL: Nicolae Ciucă, propunerea de premier

Facebook Nicolae Ciucă
Facebook Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă a fost votat cu unanimitate de voturi de liderii PNL să fie nominalizarea partidului pentru funcția de prim-ministru.

Propunerea a fost votată, joi, în ședința Biroului Executiv Național.

PNL urmează să se întâlnească cu PSD, joi după-amiază, pentru a negocia numele viitorului premier. Negocierile ar urma să fie conduse de Nicolae Ciucă.

Rareș Bogdan: Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, vreau Guvern!

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan spune că singura opțiune a PNL pentru continuarea negocierilor cu PSD este ca primul premier să fie liberal. „Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, vreau guvern”, a spus acesta.

„Singura opțiune pentru noi pentru a continua discuțiile cu PSD este ca primul premier să fie un premier liberal. Este linie roșie”, a declarat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că România „are mult de treabă”. „Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, s-a încheiat, vreau guvern”, a conchis liderul liberal.

Flutur: Am terminat programul de guvernare. Suntem obligați să intrăm în linie dreaptă

„Am terminat programul de guvernare, iar acum suntem obligați să intrăm în linie dreaptă, să desemnăm candidatul de premier și lista de miniștri”, a spus prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur.  

„Am terminat programul de guvernare. Am lucrat și la capitolul care rezumă programul de guvernare. Acum suntem obligați să intrăm în linie dreaptă, să desemnăm candidatul de premier și lista de miniștri. Țara așteaptă un Guvern și trebuie să rezolvăm!”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur.

„Sunt discuții în partid și votul este suveran”, a mai zis acesta. „Vom ieși cu cea mai bună soluție”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Amintim că liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis, joi, un mesaj lui Florin Cîțu: „Îl anunț că sunt de acord cu Rafila premier”.

„Am înţeles că avem o variantă, domnul Rafila, eu sunt total de acord. Am înţeles din spaţiul public că domnul premier intermar mi l-a propus pe domnul Rafila. Eu îmi asum, ca şi preşedinte al PSD, că îi lămuresc pe colegii mei să fie domnul Rafila prim-ministru”, a spus Marcel Ciolacu. 

Preşedintele PSD a continuat: „Dacă domnul Cîţu mi-a făcut această propunere, îl anunţ că sunt de acord”. 

Liderul PSD nu a vrut să spună dacă Florin Cîţu i l-a propus pe Alexandru Rafila în discuţiile de miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel