Învestire Guvern Cîțu. Gușă: Vot politic pentru un inamic, în condiții de criză

Cozmin Gușă este de părere că, în actualele condiții, generate de epidemia de coronavirus, Guvernul Cîțu ar trebui învestit.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, din nou, luni, că parlamentarii săi nu vor vota, joi, guvernul propus, în frunte cu Florin Cîțu. Cozmin Gușă este, însă, de părere că nu este chiar atât de bine, mai ales pentru electoratul PSD:

”Eu cred că singura soluție rațională pentru această săptămână, mai folositoare decât aceste ședințe ale Comitetului de Urgență, este instalarea unui guvern cu puteri depline care să gestioneze această criză”, a spus Cozmin Gușă, la Realitatea Plus.

”Adică PSD ar trebui să voteze acest guvern Cîțu. Adică PSD sau parte din PSD. Este complicat să-ți asumi un vot politic pentru un inamic, dar în condiții de criză, asemenea lucruri sunt tratate, inclusiv de către electoratul tău, mult mai bine. Adică ar fi un tratament mult mai prost din partea electoratului PSD dacă s-ar merge pe o decizie foarte dură de a nu instala un guvern, așa cum este el”, a completat Cozmin Gușă, la ”Legile Puterii”, de luni seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel