Vot Cod Penal. Adrian Mocanu, în ALDE. A luat la rând toate partidele

ALDE
ALDE

Deputatul Adrian Mocanu s-a alăturat ALDE chiar în ziua votului la Codul Penal.

UPDATE 13:55: Eugen Tomac, președintele PMP, de la tribuna Parlamentului, a anunțat că Adrian Mocanu a fost exclus din PMP din moment ce a votat, cot la cot cu PSD și ALDE, modificările la Codul Penal.

-----

Adrian Mocanu a fost membru în următoarele partide: PSD, UNPR, PSRo, PMP, iar acum ALDE. La un moment dat, a încercat să preia și PNL Buzău.

Parlamentarul Adrian Mocanu a fost exclus din PMP, după cum anunța președintele Eugen Tomac, după ce deputatul a votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală.

"Voi propune la primul Consiliul Executiv Național înlocuirea domnului deputat Mocanu din funcția de presedinte al PMP Buzău, precum și excluderea din partid la primul Colegiu Național. PMP este categoric împotriva modificărilor făcute de PSD, ALDE și UDMR la codurile de procedură penală. Pentru că a votat alături de majoritatea PSD, domnul Mocanu a ales sa se situeze alături de cei care calcă în picioare democrația parlamentară și își fac legi după bunul plac", declara recent Eugen Tomac, președinte PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel