Vosganian: Să fim încrezători că cei care vor urma imnul vor fi îndeajuns de mulți

vosganian
vosganian

Vicepreședintele PNL Varujan Vosganian, reamintește românilor că duminică, 29 iulie, se sărbătorește Ziua Imnului Național, având credința că cei care urmează îndemnul din versurile scrise de Andrei Mureșanu, vor fi îndeajuns de mulți, pentru a schimba în bine viitorul României.

Varujan Vosganian susține, într-o postare pe blogul personal, că duminică, cu ocazia Zilei Imnului Național, vor fi și români care vor cânta ”Boicotează, române!”, aluzie la îndemnul liderilor democrat-liberalilor, precum și la îndemnul președintelui suspendat Traian Băsescu de a nu participa la referendumul din 29 iulie.

”Duminică, 29 Iulie, este Ziua imnului național. Unii vor cânta ”Boicotează, române!”. Să fim încrezători că cei care vor urma imnul cel adevărat, “Deșteaptă-te, române!”, vor fi îndeajuns de mulți”, a scris sâmbătă, pe blog, vicepreședintele PNL.

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, într-o referire la aceeași sărbătoare a Zilei Imnului Național, a declarat, joi seară, la mitingul USL de la Romexpo, că în ziua referendumului, pe 29 iulie, ar trebui să îşi amintească toată lumea versul: "Deşteaptă-te, române!".

"Duminică, pe 29 iulie, este şi Ziua Imnului Naţional, întâmplător şi referendumul de demitere al preşedintelui. Este bine să ne gândim la versurile imnului: «Deşteaptă-te, române!». Pe 10 iunie aţi votat din dragoste pentru Bucureşti, în 29 iulie votaţi din dragoste pentru România", a declarat Oprescu în faţa celor aproximativ 50.000 de susţinători ai Uniunii Social Liberale.

Primarul General al Capitalei a mai arătat că ar dori şi toată lumea ar dori ca, la sfârşitul zilei de 29 iulie, din suflet, poporul român să poată spune: "Pe 29 ne-am luat porţia de libertate".

"Important este să mergem să votăm «da» şi sunt convins că aşa va fi", a mai declarat, joi seară, Sorin Oprescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel