Vosganian: Partidul care va rupe USL va marca un eșec

vosganian
vosganian

Senatorul și ministrul Economiei Varujan Vosganian a declarat, sâmbătă, la Iași, că USL nu este o coaliție de guvernare, ci o alianță politică ce va dura atât cât a primit mandat de la români, anume patru ani.

Liberalul a subliniat într-o conferință de presă că "o astfel de alianță reprezintă o datorie de onoare față de electoratul care a votat nu PSD sau PNL, ci USL"

"Trebuie să fim serioşi. Dacă un lucru este luat de undeva trebuie dus până la capăt. În materie de onoare nu există jumătăţi de măsură, nu poţi fi om de onoare cu unul şi cu altul nu. Nu spun asta pentru că sunt ministru. (...) Indiferent de sentimentele pe care le au fiecare din cele două partide unul faţă de altul trebuie să primeze datoria de onoare", a spus Vosganian, citat de Agerpres.

USL, alianță cu mandat

Ministrula nu a dorit să anticipeze când se va rupe USL, menționând că alianța are mandat de patru ani de la electorat.

"USL dacă îşi caută aliaţi în afară de alianţa de conjunctură nu face altceva decât să se situeze în afara alianţei USL. PNL şi PSD nu pot câştiga separat pentru că românii au mandatat USL. Oricare partid nu va face decât să marcheze un eşec dacă încearcă să iasă din alianţă", a mai spus Varujan Vosganian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel