Vosganian N-A MAI SUPORTAT! Cîţu, LUAT pe SUS în Parlament / VIDEO

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Varujan Vosganian, vicepreşedinte ALDE, l-a pus la punct pe Florin Cîţu după discursul plin de atacuri şi adjective pe care l-a avut ministrul Finanţelor în Parlament.

"Stimaţi colegi, îndeobşte încerc un sentiment de solidaritate de breaslă faţă de miniştrii Finanţelor. De data asta însă, vă mărturisesc că sentimentul meu de solidaritate a fost pus la foarte grea încercare. Dacă o să priviţi pe frontonul Ministerului Finanţelor, la lista miniştrilor din decursul timpului, o să găsiţi pe Ion Brătianu, pe Take Ionescu, Petre Carp, pe Nicolae Titulescu, pe Virgil Madgearu, pe Victor Slăvescu. 

Asta obligă la o anumită ţinută. Stimaţi colegi, nu e permis ca în Parlamentul României, sub această frumoasă cupolă, un ministru al Finanţelor să adreseze colegilor săi adjective precum criminali, ticăloşi, puşcăriaşi şi aşa mai departe. Deci domnule Cîţu, indiferent ce rezultate aţi avea, eu nu pot să votez decât împotriva acestui fel de a vă comporta care face ruşine nu numai dumneavoastră, dar care nu face decât să înnegrească imaginea Parlamentului şi a clasei politice care trebuie să fie un model de conduită pentru societatea românească", i-a transmis, de la tribuna Camerei Deputaţilor, Varujan Vosganian lui Florin Cîţu. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel