Vosganian îi cere explicații lui Chirică: Polițistul a șters-o

Varujan Vosganian l-a atacat pe primarul Iașului după ce a pus poliția să păzească un banner cu un mesaj împotriva Guvernului.

Varujan Vosganian îi cere explicații primarului Mihai Chirică cu privire la baza legală a afișării pe spațiul public al unui banner cu mesaj împotriva Guvernului care este păzit chiar de poliția locală. 

"Comunicați în baza cărei autorizații șade acest banner"

"Stimate domnule primar al Municipiului Iași, Mihai Chirica

Salutăm, pe această cale, modul în care încurajați exprimarea publică a convingerilor ieșenilor, dovadă acest banner care stă de o săptămână în Piața Unirii din Iași, păzit de poliția locală (deși trebuie să vă mărturisesc că, atunci când a observat că este fotografiat - joi 6 septembrie a.c., ora 8,15 - polițistul a șters-o, cu mașină cu tot). 
Pentru a umple aceste lacune ale poliției locale, având, așadar, disponibilitatea să ne alăturăm și noi acelora care îl păzesc, vă rugăm, domnule primar, să ne comunicați în baza cărei autorizații șade acest banner în centrul orașului și pe numele cărui reprezentant al Moldovei a fost emisă autorizația. Cu mulțumiri anticipate!" a scris Varujan Vosganian pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel