Vosganian și Chiuariu, invitați să părăsească PNL

Co-preşedintele filialei municipale a PNL Iaşi, Dragomir Sava Tomaşeschi, le cere tuturor liberalilor certaţi cu legea să facă un pas înapoi.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ciutacu, reacție după scandalul provocat de Mîndruță la România TV

El a subliniat faptul că, în urma votului din 16 noiembrie, oamenii au arătat că nu mai doresc o clasă politică măcinată de corupţie. Printre cei menţionaţi de Tomaşeschi se numără Varujan Vosganian şi Tudor Chiuariu.

"Noi, filiala municipală a PNL Iași mulțumim din inimă tuturor celor care au votat Klaus Iohannis și ne reafirmăm hotărârea de a face o cu totul altfel de politică, așa cum a spus și noul președinte ales al României, începând demersurile oficiale de excludere din partid a numitului Tudor Chiuariu, condamnat definitiv și irevocabil pentru fapte de corupție. (...) De asemenea, fără a ignora prezumția de nevinovăție, le cerem tuturor persoanelor cercetate penal din partid, indiferent de funcția pe care o ocupă, să facă un pas înapoi din viața publică, lucru valabil și pentru senatorul Varujan Vosganian, cercetat penal pentru fapte de corupție. Un gest similar așteptăm și din partea deputatului Grigore Crăciunescu, aflat în atenția Agenției Naționale pentru Integritate", susţine Tomaşeschi într-un comunicat emis duminică.

De asemenea, co-preşedintele PNL Iaşi se delimitează total de fostul ministru Relu Fenechiu, pe care îl pune la zid, numindu-l infractor de drept comun.

"În contextul în care numitul Relu Fenechiu nu e un deținut politic – așa cum a încercat în repetate rânduri să insinueze – ci unul de drept comun, fiind condamnat de instanța supremă la închisoare cu executare pentru fapte de corupție, Organizația municipală a Partidului Național Liberal Iași se disociază definitiv și irevocabil de fostul deputat", a mai spus Tomaşeschi, scrie Replica Online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel