Vosganian: „100% voi fi în viitorul Guvern”

vosganian
vosganian

Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, a postat, duminică, pe blogul său, că după ce liderul liberal Crin Antonescu a declarat că prezenţa sa în viitorul Guvern este previzibilă în proporție de 99%, între timp s-a adăugat şi acel 1% care lipsea.

Vosganian aminteşte că vineri, în timpul unei întruniri publice ce a avut loc în Aula Bibliotecii Universitare din Iaşi, Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că prezenţa sa în viitorul Guvern este previzibilă într-o proporţie de 99%. Întrebat fiind de jurnalişti de ce nu 100%, răspunsul lui Antonescu a fost că încă nu a apucat să îl întrebe pe vicepreşedintele PNL.

„În legătură cu speculaţiile apărute în presă privind acest procent - care, altminteri are aspiraţia sa către perfecţiune, precum cubul ciobit din poemul lui Nichita Stănescu - precizez că, scurt timp după aceea, între mine şi Crin Antonescu a avut loc un schimb de mesaje prin care i-am mulţumit pentru cuvintele spuse la adresa mea, ceea ce a adăugat acel 1% care lipsea”, mai scrie Varujan Vosganian.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Iaşi, că îi va propune pe Relu Fenechiu şi Varujan Vosganian ca miniştri în viitorul Cabinet Ponta, în cazul în care Uniunea se va afla la guvernare după alegerile din 9 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel