Voropchievici: Ritualuri de succes făcute de cei mai puternici oameni

Mihai Voropchievici / Captură Antena 3
Mihai Voropchievici / Captură Antena 3

Mihai Voropchievici a vorbit despre ritualurile de succes făcute de cei mai puternici oameni.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre ritualurile de succes făcute de cei mai puternici oameni.

„Steve Jobs

Spunea: Dacă azi ar fi ultima zi din viaţa mea, aş fi fericit cu ce urmează să fac.

În timp ce spunea, Steve Jobs se uita în oglindă. El îi transmitea celui din oglindă un ordin, un mesaj care trebuie să funcţioneze.

Mark Zuckerberg

Acesta spunea că se îmbrăca la fel în fiecare zi, pentru că acest lucru înseamnă o decizie mai puţin de luat.

Winston Churchill

Acesta avea un ritual foarte interesant. Se trezea în fiecare dimineaţă la 7:30, dar rămânea în pat până la ora 11:00, timp în care lua micul dejun, citea ziarul şi îşi făcea programul alături de secretara sa. Omul acesta ura să stea la birou.

Barack Obama

Acesta are un program strict de exerciţii fizice şi cardiovasculare începând cu ora 6:45, înainte de a servi micul dejun alături de familie şi de a-şi ajuta copiii să se pregătească pentru cursuri.”

Citește și: Zodia care s-a născut pentru a face avere. Triplu noroc

Berbecul este foarte ambiţios şi atrage banii. Munceşte din greu, dar este şi constant în muncă, a spus Mihai Voropchievici.

Taurul, în domeniul culinar, are abilităţi extraordinare. Poate face bani datorită acestor abilităţi. Ei sunt cumpătaţi, dar până nu au certitudine că de acolo le ies bani, nu investesc. Gemenii sunt patronaţi de Mercur, planeta comunicării. Aceştia excelează în tot ceea ce înseamnă comunicare. Ei pot face bani din comunicare. Folosirea cuvântului este în avantajul nativilor din Gemeni, a zis Mihai Voropchievici.

Racul este sensibil, empatic şi are un mare har: stă şi ascultă. Abilităţile excelente de a asculta îi favorizează în a obţine favoruri financiare. Conform numerologului, Leul trebuie să fie calm, pentru că modul în care atrage bani este sigur, dar are nevoie de ceva timp.

Fecioarele sunt pragmatice, analitice, extrem de concentrate asupra muncii lor, fac bani mulţi datorită modalităţilor diferite de exprimare. Dacă se orientează în domeniul finanţelor, acolo vor face avere, a spus Mihai Voropchievici.

Balanţa are o mare bucurie de a împărtăşi din cunoştinţele lui cu alţii. Scorpionul este asul aşilor în a lucra în marketing, în tot ce înseamnă vânzări. Săgetătorul, pentru a atrage bani, trebuie să lucreze din greu. Are triplu noroc, dar trebuie să lucreze din greu, a subliniat Mihai Voropchievici.

Capricornii sunt foarte serioşi. Îşi planifică perfect cheltuielile. Sunt buni negustori, a zis numerologul.

Vărsătorul trebuie să întâlnească oamenii potriviţi pentru a face bani. Are nevoie de o persoană să-l susţină, o zodie de foc în general. Peştii atrag banii prin potenţialul lor de creativitate, a spus, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel