Viorica Dăncilă, noi miniștri. Replică pentru Klaus Iohannis: Suntem într-o situație FĂRĂ PRECEDENT

Darius Muresan / 04 sep 2019 / 20:34 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă
Descriere foto: Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă l-a atacat pe președintele Iohannis pe care l-a acuzat că întârzie numirile în Guvern.

„Domnul președinte se folosește de tribuna oficială a Administrației Prezidențiale pentru a-și lansa mesajele de campanie. Miercurea trecută a refuzat nejustificat numirea de miniștri în Guvern. O săptămână mai târziu, domnul Iohannis blochează din nou numirea miniștrilor interimari în Guvernul României, refuzând de data aceasta să dea un răspuns.

Suntem într-o situație fără precedent. O situație de confuzie și dezechilibru generată de comportamentul iresponsabil și egoist al președintelui. Domnul președinte Iohannis are obsesia blocajelor. Continuă să încalce Constituția și legile statului în total dispreț față de interesele țării”, a precizat premierul Viorica Dăncilă.

„Nu suntem prima oară în această situație. Este evident că domnul Iohannis nu a înțeles și nu va înțelege ce se întâmplă după vacantarea unor posturi în Guvern. Prin întârzierea numirii miniștrilor interimari, pe posturile eliberate în urma demisiilor miniștrilor ALDE, Klaus Iohannis încalcă deciziile CCR care consacră principiul cooperării și colaborării loiale între instituțiile publice”, a mai adăugat premierul României.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24