EXCLUSIV  Vor să ne ia olandezii portul Constanța? Mihai Daraban (CCIR): O spun pe înțelesul tuturor! Aş vrea să nu o mai rostogolim în spaţiul public / video

Mihai Daraban, preşedintele CCIR, contrazice mitul despre olandezii care vor să ia portul Constanţa pentru ca apoi să-l închidă. 

Mihai Daraban afirmă că informaţia potrivit căreia olandezii ar vrea să pună mâna pe portul Constanţa pentru ca apoi să-l închidă, de teamă ca acesta să nu devină un concurent al portului Rotterdam este o "gogoriţă". 

"Acea marotă că Olanda vrea să ia portul Constanţa să-l închidă că, vezi Doamne, celebrul port Constanţa este un pericol pentru portul Rotterdam este o gogoriţă pe care aş vrea să nu o mai rostogolim în spaţiul public. Portul Rotterdam a ajuns la un blocaj, în sensul de extindere, nu mai are unde să se extindă. Portul Constanţa l-ar dori complementar, pentru nevoile logistice.

Pe înţelesul tuturor: când a fost Forumul economic ‚Iniţiativa celor trei mări’ la Bucureşti. Am calculat volumul desfăşurat de porturile din ţările respective. Porturile, toate la un loc, nu realizează nici măcar jumătate din volumul portului Rotterdam", a declarat Mihai Daraban, într-un interviu la DC News.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel