EXCLUSIV  Vom ajunge să mâncăm gândaci? Medicul Mihaela Bilic vine cu răspunsul / video

Mihaela Bilic
Mihaela Bilic

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, a vorbit despre consumul de gândaci.

Vom ajunge să mâncăm gândaci? Ne-a oferit un răspuns Mihaela Bilic.

„Cred că este și o chestiune de marketing. Sau poate această globalizare face necesară prezența unor astfel de produse la nivel mondial pentru că... cine știe... poate sunt populații care în Asia au consumat insecte, iar acum, dacă s-au mutat în Europa, trebuie să le regăsească în supermarket. Este o chestiune de obiceiuri.

Dintotdeauna, oamenii săraci, care nu aveau carne, au mâncat insecte. Acum, puțin probabil ca noi, în această abundență de produse de origine animală, să ajungem - Ferească Dumnezeu - să luăm proteinele din insecte”, a zis medicul în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, realizată de Georgiana Ioniță la DC News și Spectacola.

„Industria alimentară pregătește surse alternative pentru că este clar: suntem din ce în ce mai mulți pe planetă. Nu suntem pregătiți să acceptăm o scumpire a alimentelor care sunt, cu adevărat, valoroase. Industria alimentară trebuie să aibă alternativă. Dacă, de mâine, nu vom mai avea carne pentru toată lumea, trebuie să avem și insecte”, a zis, amuzată, Mihaela Bilic.

Vedeți aici toată emisiunea:

CITEȘTE ȘI: Medicul Mihaela Bilic desființează mitul cu mâncatul după ora 18.00. Cum trebuie să arate farfuria ideală - https://www.dcnews.ro/medicul-mihaela-bilic-desfiinteaza-mitul-cu-mancatul-dupa-ora-18-00-cum-trebuie-sa-arate-farfuria-ideala_909345.html

VEZI ȘI: De unde avea Marin Preda whiskeyul găsit la el acasă în ziua morții: A deschis sticla și a băut o gură, pe urmă a plecat cu ea - https://www.dcnews.ro/de-unde-avea-marin-preda-whiskeyul-gasit-la-el-acasa-in-ziua-mortii-a-deschis-sticla-si-a-baut-o-gura-pe-urma-a-plecat-cu-ea_910949.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel