Volei feminin: Ferhat Akbas, antrenorul Tigroaicelor pentru încă doi ani

Antrenorul Tigroaicelor, Ferhat Akbaș, care a fost selecționerul Turciei și a intrat în cartea recordurilor cu 73 de victorii consecutive, pe când lucra la echipa turcă Vakifbank, va rămâne în Capitală pentru încă două sezoane. 

Clubul Sportiv Municipal București dorește să continue colaborarea cu Ferhat, astfel că i-a prelungit contractul pe o perioadă de doi ani. Cu atât mai mult, astăzi, tehnicianul a semnat un nou contract, iar în paralel, va antrena echipa națională de volei feminin a Japoniei, țară care va fi gazda Jocurilor Olimpice de la Tokyo în anul 2020. Reprezentantul federației Nipone, domnul Naoki Miyashita, s-a aflat zilele acestea la București pentru a parafa înțelegerea tehnicianului turc cu echipa de pe locul al șaselea, în clasamentul mondial.

Ajuns în România la începutul acestui an, în luna ianuarie, Akbaș și-a condus elevele pe drumul victoriilor, CSM București fiind singura echipă care a câștigat toate meciurile din returul Diviziei A1. Cu un palmares de invidiat, până la vârsta de 30 de ani, a lucrat pentru Evergrande Guandong, China, întors în Turcia pentru Turk Telekom, Vakifbank și Galatasaray, iar apoi a fost selecționerul Turciei din martie 2015 până în decembrie anul trecut.

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, se ține de cuvânt în ceea ce privește susținerea echipelor Clubului Sportiv Municipal București. Într-o declarație recentă, Gabriela Firea declara că vrea ca   CSM București  "să devină un model pentru cluburile sportive din toată ţara, printr-o strategie care cuprinde două paliere: încurajarea sportului de masă, pepinieră pentru cel de înaltă performanţă, şi, în acelaşi timp, dezvoltarea susţinută a sportivilor care au atins consacrarea".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel