Voinţa Sibiu nu primeşte mingile oficiale de joc până nu se decide situaţia Timişoarei la TAS

Vointa Sibiu nu primeste mingile oficiale de joc
Vointa Sibiu nu primeste mingile oficiale de joc

Proaspăt promovată în Liga I în urma barajului cu Săgeata Năvodari, Voinţa Sibiu face rapid cunoştintă şi cu paradoxurile din prima ligă. Şefii clubului au fost la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a primi mingile oficiale de joc pentru prima divizie, dar răspunsul a fost unul halucianant: nu se dau până nu se decide soarta Timişoarei.

Şefii Voinţei acuză faptul că nu se vor putea antrena cu mingile oficiale şi astfel jucătorii nu vor fi obişnuiţi la începerea campionatului, în primul meci al sezonului cu Steaua.

"Am fost la Bucureşti special să discutăm cu şefii de la Ligă şi de la Federaţie. Am cerut şi noi mingiile oficiale să începem să ne antrenăm serios, ţinînd cont că abia ieri am avut reunirea echipei. Mi-au spus că nu primim nimic pînă nu se dă o decizie la TAS în privinţa Timişoarei. Sper ca măcar în ziua meciului cu Steaua să ni le aducă", a declarat preşedintele Voinţei Sibiu, Ioan Hămbăşan.

Acesta a mai precizat că situaţia Timişoarei ar trebui să fie destul de clară, iar Liga şi Federaţia odată ce au luat măsura ar trebui să se achite de ea. "Nu înţeleg nimic, mai ales că lucrurile par deja clarificate. Ştiu că TAS-ul a judecat săptămîna trecută o speţă similară legată de licenţiere şi a decis că nu are competenţă să schimbe decizia Federaţiei şi a UEFA", a mai spus Hămbăşan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel