Voinescu: Parlamentarii PDL care semnează moţiunea vor fi excluşi

Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al PDL Sever Voinescu a declarat marţi că parlamentarii democrat-liberali care vor semna moţiunea de cenzură depusă de USL vor fi excluşi din partid, dar s-a declarat convins că moţiunea nu va trece.

„Aşteptăm relaxaţi şi cu încredere. Suntem convinşi că această moţiune de cenzură nu va trece şi că Guvernul se bazează pe o majoritate parlamentară transparentă, asumată clar”, a spus Sever Voinescu, după şedinţa BPN, precizând că parlamentarii PDL vor fi prezenţi pentru a asigura cvorumul şedinţei, dar nu vor participa la vot.

Potrivit acestuia, trebuie văzut foarte clar care sunt parlamentarii care susţin actualul guvern.

„Credem foarte tare în ideea că o majoritate guvernamentală trebuie să fie clară, asumată, ca să ştim cine susţine guvernul şi cine nu. Nu numai ca grupuri parlamentare, ci chiar ca parlamentari, ca indivizi politici”, a mai arătat Voinescu. Acesta a precizat, răspunzând unei întrebări, că parlamentarii PDL care vor semna moţiunea USL vor fi excluşi din partid.

„Goarnele opoziţiei ne anunţă că au majoritate. Ca de fiecare dată, le vom oferi posiblilitatea să arate la urne dacă au această majoritate”, a precizat Voinescu. Potrivit acestuia, reprezentanţii USL „iubesc pe trădători”, „incită la trădare” şi „se aşteaptă ca anumiţi oameni care aparţin formaţiunilor politice care susţin guvernul să meargă şi să voteze invers decât asumă public”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel