Voinescu: E cam ofilită știrea cu Firea. Becali: O văd pe Firea pe orice podium din politică

sever-voinescvcu
sever-voinescvcu

Vestea intrării în PSD a vedetei de televiziune Gabriela Vrânceanu Firea a fost întâmpinată cu diverse comentarii, din partea mai multor politicieni români

Astfel, deputatul PDL Sever Voinescu, se arată nedumerit de faptul că agențiile de presă din România tratează anunțul privind intrarea Gabrielei Vrânceanu Firea în PSD ca o știre, întrucât este prea ”ofilită”

"Agențiile anunță știrea că Gabriela Firea s-a înscris azi în PSD. Sînt un pic nedumerit. Cum, adică? Pînă acum nu a fost în PSD? Aveam impresia - de ce zic eu impresia? -, aveam convingerea că e în PSD de mulți, mulți ani. Cred că, fiind duminică, agențiile aruncă drept proaspete știri cam ofilite...", scrie purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu pe pagina sa de socializare.

În schimb, nașul de cununie al fostei jurnaliste, Gigi Becali, apreciază inițiativa acesteia de a intra în politică, nu fără a-i adresa un sfat: să lase deoparte declarațiile politice și să spună numai adevărul și ceea ce simte ea, convins fiind că fina sa are energie și putere să facă o figură frumoasă pe orice podium din politica românească.

”Mi-a plăcut discursul ei, a fost foarte relvant și foarte bine pus la punct, dar a spus adevărul până la un punct, când a încheiat cu o chestie populistă și politicianistă. Aceea că Robert Negoiță a convins-o să intre în PSD. Eu o sfătuiesc să spună numai adevărul și să spună ceea ce simte. Pe fina mea a convins-o cu siguranță soțul ei, care este un adevărat lider, în niciun caz Robert Negoiță. Nu putea Robert Negoiță s-o convingă pe fina mea să intre în politică niciodată. Dacă luăm în calcul toate femeile din politică de până acum, fina mea este mai bună decât toate celelalte. Este adevărat că eu sunt misogin, dar din punct de vedere al religiei. Nu văd femeile în funcții foarte mari, pentru că așa spune cartea sfântă”, a declarat Gigi Becali, la România Tv.

La conferința de presă organizată la PSD, cu ocazia anunțului privind înscrierea fostei realizatoare TV Gabriela Vrânceanu Firea în partidul social-democraților, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a apreciat: "Eu cred că în politică trebuie să intri dacă ai ceva de spus, iar doamna Firea a dovedit ca ziaristă că are ceva de spus. Este o profesionistă a acestui domeniu şi opţiunea domniei sale poate fi o invitaţie şi pentru alţi jurnalişti. Am apreciat-o foarte mult pentru profesionalismul de care a dat dovadă permanent, de curajul şi incisivitatea avute ca jurnalist, iar acestea sunt calităţi necesare şi unui cetăţean care decide să intre în politică. Sper să facem o echipă care să răspundă aşteptărilor oamenilor", a declarat Ecaterina Andronescu.

Și ministrul Mediului, Rovana Plumb, este convinsă că cel mai nou membru al PSD va face faţă cu succes acestei noi provocări: "Te asigur de tot sprijinul organizaţiei de femei din cadrul PSD şi USL. Tu eşti un exemplu pentru societate pentru că ai reuşit, prin munca ta, să spargi clişee şi stereotipuri ale unei societăţi în care femeia nu întotdeauna a fost tratată pe picior de egalitate cu bărbatul. Proiectele tale te-au pus mereu în valoare şi apreciez la tine enorm faptul că nu ai arătat niciodată teamă", a adăugat ministrul Mediului, la conferința de presă de la sediul PSD.

Fosta jurnalistă Gabriela Firea, căsătorită cu primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, s-a înscris, duminică în PSD şi va activa în filiala Ilfov, a anunţat duminică Robert Negoiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel