Voinescu, despre plecarea lui Stănișoară la PNL: premieră în Parlament

Fostul vicepreședinte al PDL, Sever Voinescu, a comentat, miercuri, pe contul său de Facebook, trecerea colegului său de partid Mihai Stănișoară la PNL, precizând că este pentru prima dată când un lider de grup parlamentar "dezertează".

"Cred că este pentru prima oară în istoria Parlamentului cînd liderul de grup dezertează. Vasile Blaga, desigur, nu are nici o răspundere. Vă spun eu, vinovați de degringolada continuă din PDL sînt reformiștii, Băsescu, Udrea și Boc. Vasile Blaga, se știe, este ”unificatorul” și ”marele organizator”. Și cînd PDL se va preda cu totul, umil, PNL-ului sau PSD-ului, tot din cauza lor se va întîmpla. Mi se pare semnificativ că plecarea lui Stănișoară din partid se petrece exact în ziua în care Blaga promitea alianța cu PNL", a scris pe pagina sa de socializare Sever Voinescu, susținător al moțiunii "Reformiștii" depuse de Monica Macovei pentru șefia PDL

Fostul prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, liderul grupului deputaţilor democrat-liberali, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, alături de președintele PNL, Crin Antonescu, că părăsește PDL pentru a se înscrie la liberali.

“Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci privește cu speranță și încredere în viitor. Am luat astăzi hotârărea de a intra în PNL, după o chibzuință intensă. Un lucru îmi este limpede astăzi și anume acela că singurul partid care poate susține și implementa cu succes politici de dreapta este PNL. Mă alătur practic domnului președinte Crin Antonescu și colegilor liberali în proiectul de desăvârșire construirii  dreptei în România. Am luat decizia să vin alături de ei, într-un moment în care PNL are mari responsabilități și foarte mult de muncă.  Intru în PNL asigurându-i pe colegii mei că voi fi un partener onest, sincer, corect, loial şi performant”, a spus Stănişoară, care deținea și funcția de președinte al PDL Mehedinți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel