Voiculescu, previziune: Nu va fi posibil până când cei vinovați nu vor fi pedepsiți

Vlad Manolache / 03 aug 2018 / 18:58 Salveaza PDF Comentarii
Dan Voiculescu
Descriere foto: Dan Voiculescu

Dan Voiculescu susține că România nu poate avea statutul de țară civilizată și prosperă dacă "vinovații nu vor fi pedepsiți".

Fostul senator Dan Voiculescu a făcut astăzi, pe blog, o cronologie a faptelor politice, din ultimii ani care, în opinia sa, au dus la starea actuală a României.

Forțe oculte au ignorat voința populară

"Zilele acestea s-au împlinit 11 ani de când, pentru prima oară în istoria României, un președinte a fost suspendat.

Comisia parlamentară pe care am condus-o nu a reușit atunci să convingă poporul român că Traian Băsescu va diviza societatea românească făcând ca dușmănia dintre oameni să se transforme într-o normalitate.

După 4 ani, am făcut o nouă încercare prin realizarea strategica a proiectului USL care, lăsat pe mâna lui Crin Antonescu și Victor Ponta a eșuat.

În 2012, s-a încercat din noua schimbarea regimului discreționar și abuziv al lui Traian Băsescu.

7,4 milioane de români au votat pentru demiterea lui Băsescu.

Forțe oculte au ignorat voința populară și Băsescu a rămas încă 2 ani în funcție, continuând abuzurile și crimele odioase.

România are dreptul la statutul de țară civilizată și prosperă în Europa. Este un lucru care nu va fi posibil până când cei vinovați nu vor fi pedepsiți, și un proiect de țară realist și științific elaborat nu va fi adoptat de puterea politică de la București."Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22