Voiculescu este ministrul Postare sau ministrul ProstTare? Și-a dat singur răspunsul

Vlad Voiculescu se uită pe Facebook și în ședințele de guvern?
Vlad Voiculescu se uită pe Facebook și în ședințele de guvern?

Vlad Voiculescu îi raporta premierului Cîțu, drept realizări în mandatul-catastrofă de la Ministerul Sănătății, like-urile și share-urile de pe Facebook.

Nimic exagerat, doar așa au ajuns la guvernare, pe bază de like-uri și share-uri. PLUS, partidul artificial care parazitează USR-ul, se bazează pe detașamentele de asalt online pentru a-l impune pe Cioloș în competiția cu Barna.  Așa că ministrul Postare își binemerită locul în guvern.

Din păcate pentru Cioloș, ba chiar și pentru Barna, ministrul Voiculescu este ProstTare. Și atât. Cred că a devenit principalul vector de imagine pentru PSD: de fiecare dată când deschide gura îi bagă un procent în sacul electoral.

Nu știu câte procente a promis, și din ce, șefilor săi de partid/partide. Nici cum vor face să blocheze pe Internet imaginea prostiei, sau încercarea eșuată de prostire în față, de pe scările Ministerului Sănătății. Care a se va lipi, ca lepra, de Cioloș, Barna, Cîțu, de USR și PNL.

Nu mă aștept ca Vlad Voiculescu să-și ceară scuze, în numele autorităților, de la familiile morților COVID, nu aștept să-și asume nicio răspundere. Dacă aș face-o, ar râde cei cinci secretari de stat pe care i-a pus să semneze, în locucl lui, din lașitate. Poate o s-o pună pe Andreea Moldovan să-și ceară și scuze, în locul său.

Sunt curios, însă, cum vor îngropa gafa, cum vor nega evidența cei care l-au legendat, care au creat povestea magicului Voiculescu, umflând o gogoașă de presă care sufocă azi guvernarea. Când va semna, cu mâna Andreei Moldovan, decretul privind înmormântările, să facă o mențiune și despre partidele pe care  le-a îngropat din trei fraze: două minciuni și o gogomănie.

Cu vocea sa de țârcovnic, care cântă cuvintele alintându-se la microfon (atunci când nu latră, agresiv, Altă întrebare) Voiculescu o să cânte prohodul Dreptei. Haine nu-i trebuie, am văzut că și vie fiind, Dreapta lui Voiculescu ține conferințe de presă în pielea goală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel