Voiculescu, după schimbul de replici cu Violeta Alexandru: O discuție civilizată e o discuție civilizată și atât

Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu
Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu a avut o primă reacție după ce presa a scris că ar exista un conflict între el și Violeta Alexandru, în urma comentariilor scrise pe Facebook.

Violeta Alexandru a scris pe Facebook că afirmaţiile politice de genul „nu am încredere în cifrele cazurilor de COVID-19“ nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea. În replică, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a zis că anul trecut, înainte de alegeri, din calculul incidenţei au fost eliminate focarele, iar din calculul incidenţei la 14 zile au fost „pierdute“ vreo două zile.

"E bine să judecăm acțiunile"

"O discuție civilizată e o discuție civilizată și atât, fie că e în persoană, pe Facebook sau în orice altă formă de comunicare. Nu este, deci, nici un “scandal” între doamna Violeta Alexandru și mine pe tema calculării unui indicator. Este vorba despre o postare și un comentariu despre două moduri diferite de calcul. Ce vă pot asigura este că modul actual de calcul este adecvat momentului în care ne aflăm și că nu e nimic dramatic în neregulă cu felul în care fusese calculat înainte. Un indicator este un indicator, e bine în general să judecăm acțiunile.

Ca să punem lucrurile în context: nu există două guverne în lumea asta care să fi gestionat pandemia la fel. Mai mult, nu există un singur guvern care să fi gestionat pandemia cu aceleași instrumente și cu același succes de când a început și până astăzi. Unele lucruri se îmbunătățesc pe parcurs. Asta facem și noi, în mod transparent: discutăm, aducem argumente, analizăm si îmbunătățim ce e de îmbunătățit. Aveți grijă de voi în perioada asta dificilă!", a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Vezi și: Violeta Alexandru - Vlad Voiculescu, SCANDALUL măsluirii cazurilor de Covid-19. Avocatul Winzer: Riscă PEDEAPSĂ cu închisoarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel