Voiculescu, despre proteste anti-restricții: Sunt furios! S-a ajuns prea departe

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu / gov.ro
Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu / gov.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a reacționat după protestele anti-restricții din țară.

Marți, la Ministerul Sănătății, ministrul Vlad Voiculescu a reacționat privind protestele anti-restricții din țară.

Vlad Voiculescu a declarat că „aș vrea să spun câteva cuvinte despre evenimentele de azi-noapte. Trebuie să spun că, în calitate de ministru al Sănătății, sunt consternat și oarecum furios. Nu din cauza protestelor în sine, pentru că acestea pot avea justificare și știm că au justificări personale, dar cred că s-a ajuns ceva cam departe.”

„S-a ajuns cam departe în special cu violența și agresivitatea la adresa medicilor și a personalului din spital în mai multe locuri din țară. Lucrul ăsta nu e acceptabil. Nici în războaie nu se atinge nimeni de medici, de asistente, de infirmieri, în general de cei care poartă haina albă și au grijă de cei care au cea mai mare nevoie. 

Cei care au fost azi-noapte în curți ale spitalelor, la Bacău, la Galați și nu numai, aș spune că au greșit. În aceste spitale sunt tratați semeni ai lor, oameni care au neaparată nevoie de îngrijire medicală. Sunt oameni la ATI și de multe ori, în curtea spitalelor sunt aparținătorii care așteaptă vești bune, nu ca cei care trebuie să se concentreze pe a-i salva să fie înjurați și învinovățiți pentru lucruri care n-au legătură cu realitatea.”, a mai spus Vlad Voiculescu, marți. 

„Ignoranța nu justifică astfel de acțiuni și ceea ce s-a întâmplat ieri în curțile mai multor spitale n-ar trebui să se mai întâmple.”, a adăugat Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel