Voiculescu: Criza din USL a fost generată de același maestru al diversiunii

dan voiculescu dece
dan voiculescu dece

Președintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, scrie pe blogul său că în USL a fost generată o criză de același ”președinte maestru al dezbinării, conflictului și diversiunii”. Potrivit lui Voiculescu, criza din USL a fost depășită cu ”înțelepciune și responsabilitate”.

”Dorinţa revanşardă de a face rău românilor care l-au demis şi care îl detestă, ambiţia fără miză a lui Traian Băsescu sunt clinice şi au, de 9 ani, efecte nocive pentru cetăţeni şi pentru economie. În spatele unui deziderat populist se ascunde laşitatea şi neputinţa unui preşedinte care a pierdut tot şi a cărui ultimă şansă de a fi băgat în seamă e să producă conflict total între PSD şi PNL, Guvern şi presedinte, preşedinte şi Parlament. Felicit liderii Uniunii Social Liberale pentru că au dat dovadă, şi de această dată, de echilibru şi responsabilitate şi au înţeles că ducerea la îndeplinire a speranţelor românilor este mai importantă decât orice ambiţie politică”, a scris Voiculescu.

Voiculescu a adăugat că România trebuie să continue drumul creșterii economice, al deschiderii internaționale și al reconcilierii sociale. El a mai spus că obiectivele trebuie adaptate la realități, fără însă a uita că niciun proiect instituțional nu e mai important decât realitatea care l-a produs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel