Voicu, nou atac la Orban: Ar fi angrenat partidul în interzicerea avorturilor

Mihai Voicu
Mihai Voicu

Deputatul PNL Mihai Voicu, unul dintre inițiatorii "puciului" anti Orban, a declarat că  dacă Referendumul ar fi trecut, conducerea PNL ar fi angrenat partidul într-un demers de interzicere a avortulului. 

"Să fie clar, n-am nicio treabă cu schimbarea conducerii PNL, Congres sau ceva similar. Astea se întâmplă la termene statutare sau când sunt situații excepționale de genul unui dezastru electoral la care sper să nu ajungem.

Președintele unui partid și apropiații acestuia întru conducere nu se pot mișca, însă, într-un tunel îngust, care merge într-o singură direcție. Acest tunel îngust este astăzi, în opinia mea, poziționarea ultra conservatoare, care vine în contradicție cu spiritul liber, tolerant și individualist al electoratului liberal care, după acest referendum, pare să fie majoritar între susținătorii noștri.

Să fim onești. Dacă referendumul ar fi trecut, partidul ar fi fost rapid angrenat într-o nouă agendă- interzicerea avortului.

Dau și un exemplu concret. Este PNL pregătit să susțină liberalizarea pieței muncii pentru muncitori non UE? Este o măsură care ar fi primită cu urale de nucleul dur liberal, oamenii de afaceri, întreprinzători care stau degeaba din lipsă de mână de lucru. Sau vom privi această măsură spunând că vor veni cohorte de necredincioși care vor strica feng-shuiul în Grădina Maicii Domnului?", scris Voicu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel