Vodafone și Orange România vor reduce tarifele de roaming

roaming
roaming

Vodafone România va reduce la 1 iulie, cu până la 27,3%, tarifele serviciilor de roaming pentru apelurile iniţiate şi primite în ţările Uniunii Europene, precum şi Elveţia, Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, şi cu 18,2% tarifele la mesajele scrise (SMS) în roaming, urmare a reglementărilor CE.

 Astfel, costul efectuării unui apel local (apel către România sau către destinaţii internaţionale din UE) va fi de 0,29 euro/minut, de la 0,35 euro/minut.  Costul unui apel primit din ţările Uniunii Europene, Elveţia, Islanda, Liechtenstein şi Norvegia va fi de 0,08 euro/minut, de la 0,11 euro/minut.

 În cazul mesajelor text, costul unui SMS trimis va fi de 0,09 euro/SMS, de la 0,11 euro/SMS.  Potrivit datelor Vodafone, traficul de date în roaming se va tarifa începând cu 1 iulie cu 0,70 euro/MB, iar taxarea minimă per sesiune va fi de 1 Kb.

 De asemenea, Orange România, va reduce de la 1 iulie tarifele de roaming cu până la 27,3%   pentru apelurile iniţiate şi primite în ţările Uniunii Europene, şi cu 18,2% tarifele la mesajele scrise (SMS) în roaming, urmare a reglementărilor CE.

 Astfel, costul efectuării unui apel local (apel către România sau către destinaţii internaţionale din UE) va fi de 0,29 euro/minut, de la 0,35 euro/minut.  Costul unui apel primit din ţările Uniunii Europene va fi de 0,08 euro/minut, de la 0,11 euro/minut.

 În cazul mesajelor text, costul unui SMS trimis va fi de 0,09 euro/SMS, de la 0,11 euro/SMS.  Potrivit datelor Orange, traficul de date în roaming va fi tarifat de la 1 iulie cu 0,70 euro/MB, comparativ cu 4 euro/MB până la 30 iunie.

 Tarifele prezentate sunt fără TVA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel