Vodafone devine partener principal al celei mai importante dezbateri despre perspectivele de dezvoltare ale României

Peisajul geopolitic, perspectivele macroeconomice, criza energetică, digitalizarea accelerată, bunăstarea piețelor financiare și sustenabilitatea sunt doar câteva dintre subiectele abordate la evenimentul ” The Economist Impact - Romanian Business & Investment Roundtable” pe 15-16 Martie.

Lord George Robertson - fost secretar general NATO, Natalia Gavrilița - premierul Republicii Moldova și Iulia Timoșenko - fostul premier al Ucrainei, sunt doar câțiva dintre invitații de onoroare ai evenimentului în care Vodafone este partener principal. Evenimentul face parte din seria de conferințeThe Economist, este organizat de Hazlis & Rivas cu sprijinul Oxygen.

”The Economist Impact - Romanian Business & Investment Roundtable” se află la cea de-a treia ediție și este un eveniment de referință în România, care pune la aceeași masă oficiali de rang înalt și personalități proeminente din politică și din mediul de business. Vodafone, în calitate de lider al pieței de telecomunicații și tehnologie, este un promotor al societății digitale sustenabile și facilitează dialogurile de natură economică și socială. Dezbaterea oferă analizele aprofundate ale unor personalități proeminente.

Evenimentul va avea loc pe 15 și 16 martie 2023, la București, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, și va aborda în prima zi peisajul geopolitic, iar în cea de-a doua, perspectivele macroeconomice. Printre subiectele fierbinți care vor fi discutate se numără criza energetică, perspectivele economiei locale și europene în contextul suprapunerii crizelor, digitalizarea accelerată, bunăstarea piețelor financiare, precum și sustenabilitatea.

În plus, evenimentul “Economist Romanian Business & Investment Roundtable” va reuni oficiali guvernamentali de rang înalt, precum și directori de top din mediul de afaceri românesc și european.

Mai multe detalii despre eveniment și speakeri sunt disponibile la https://events.economist.com/events-conferences/third-annual-romanian-business-investment-roundtable/

Evenimentul beneficiază de sprijinul Camerei Americane de Comerț în România (AmCham) și al Camerei de Comerț Olandezo-Române (NRCC).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel