Vocea Romaniei. Replică genială din public către Chirilă

Rodica Mitu / 14 sep 2018 / 21:06 Salveaza PDF Comentarii
Vocea Romaniei
Descriere foto: Vocea Romaniei

„Vocea României” a continuat, vineri seară, cu o nouă ediție incendiară.

După ce a cântat Marina Carpen și, din păcate, nu a trecut mai departe, a existat un schimb de replici între jurați. La un moment dat, Tudor Chirilă s-a dus în public. Un bărbat, folosindu-se de microfonul artistului, a zis: „Când era băiatul ăsta mic, mergeam pe la ei pe acasă". „Tatăăă", a fost replica lui Tudor Chirilă.

Noi reguli

Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26