Vocea României - Mihnea Vîlceanu. Smiley, taxat: RUȘINE! Putea fi câștigător - video

Vocea României
Vocea României

VOCEA ROMÂNIEI, 2 noiembrie 2018. Vineri seară, Smiley a ales să meargă, mai departe, la „Vocea României” cu Letiția Roman, în locul lui Mihnea Vîlceanu. Decizia sa a stârnit furia internauților.

Mihnea Vîlceanu, un tânăr din Târgu Jiu, i-a impresionat pe jurații de la Vocea României cu interpretarea sa, dar marea surpriză a venit atunci când Smiley și Andra s-au întors și au constatat că acesta este în scaun cu rotile. Când avea 16 ani, a suferit un grav accident pe pârtia din Rânca. Și-a fracturat coloana. La timpul respectiv, Mihnea era elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu. Acest lucru nu l-a împiedicat să-și continue studiilor, dimpotrivă. A impresionat la audițiile de la „Vocea României”, unde a ales să facă parte din echipa lui Smiley. Însă, vineri seară, la noua etapă a emisiunii, a ales să meargă mai departe cu Letiția. Decizia a fost aspru comentată în mediul online.

Iată câteva dintre mesajele publicate pe rețeaua de socializare Facebook:

Sincer nu înțeleg decizia lui Smiley complet...Mihnea a fost mult mai bun părerea mea....felicitări fetei fiindcă și ea a cântat foarte bine, însă Mihnea a fost clar mai bun...și chiar nimeni să nu îl aleagă????? jur că nu înțeleg decizia asta

Putea fi un potențial câștigător! Avea emoție!

Mihnea, ai fost nemaipomenit! Nu pt că ai un handicap! Pt că ești special și un dar de la Dumnezeu pe pământ! Bravo, băiat frumos!

Mă uit la voce de la început și întotdeauna am crezut că pe acea scenă trebuie să primeze talentul vocal și nu cazul social. În seară această însă, Mihnea a demonstrat că poți fi un artist fără să ai coregrafie, costum de scenă sau alte artificii "cu priză la public", a cântat cu bucurie și șarm, a "trecut sticla". Sper că doar faptul că difuzarea nu este în ordinea filmărilor, iar duelul acesta a fost după ce ceilalți jurați și-au ales deja concurenții "furați" și de aceea nu a fost salvat. Păcat că nu s-a păstrat formatul de anul trecut cu salvarea continuă.  

Cum, mă? Cum să nu îl aleagă nimeni pe Mihnea?

Pe mine m-ați pierdut!!!!!!!! Ați renunțat la Mihnea pentru că este în scaun cu roțile. Și Andreea Bocelli are niște probleme - și totuși a reușit să devină o STEA!!!!!!!!!

Mihnea cred că a fost primul concurent care a avut inițiativa de a compune și insera o strofă proprie într-o melodie și nici măcar asta nu a fost apreciat.. voce nu mai zic...a fost MULT mai bun...oare pe ce criterii se merge mai departe în acest concurs????? compozitor și voce și se pare că degeaba....trist că nu a fost apreciat de absolut nici un antrenor.

Pe bune, Smiley, ai ratat o voce superbă. Mihnea a avut vocea mai Bună. Rușine pt alegere. Felicitări, Mihnea.

Antrenorul trebuie să câștige în acest concurs văd și nu concurentul. Antrenorul vrea să câștige cu picioarele și nu cu vocea! Mihnea v-a adus BUCURIE în acest "concurs" și voi ce i-ați oferit în schimb? Mihnea nu a avut nevoie de milă, de milă voastră, ci de recunoașterea talentului și a vocii sale.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel