Vocea României. Eduard Malareu, tânărul din Chișinău care a impresionat-o pe Irina Rimes - video

Rodica Mitu / 21 sep 2018 / 23:17 Salveaza PDF Comentarii
Vocea României
Descriere foto: Vocea României

Eduard Malareu a interpretat melodia „Perfect” la audițiile pe nevăzute de la Vocea României.  

Eduard Malareu a venit de la Chișinău pentru a participa piesa „Perfect" a artistului britanic Ed Sheeran.

Deși a avut emoții, tânărul din Chișinău a reușit să o convingă pe Irina Rimes. „Eu m-am întors pentru că am trecut dincolo de emoțiile pe care le-ai avut. M-ai convins pe mine. Am observat ceva în timpul său. Mi-a plăcut că a fost sincer. Bine ai venit în echipa mea", a declarat artista.

 

Video

Noi reguli

Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24