Vocea Romaniei, 26 octombrie. Spiritele se încing

Vocea României
Vocea României

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra și Smiley aleg, vineri seară, primele perechi care vor intra în ring în prima rundă de confruntări de la „Vocea României”.

Vocea României, 26 octombrie 2018. Deși vor avea părerile formate în ceea ce privește evoluția concurenților din echipele lor, antrenorii au nevoie și de recomandări din partea colegilor, însă nu le primesc de fiecare dată. Acest lucru îl face pe Tudor Chirilă să-i spună Irinei: "Eu vreau să spulber o barieră din tine! Îmi faci o recomandare care să mă pună pe o pistă greșită? E frumos, Irina?".

Vocea României, 26 octombrie 2018. Antrenorii pot salva în această etapă câte un concurent dintr-o altă echipă, care este eliminat. Tensiunea va fi uriașă. Vor exista și replici acide.

Vocea României, 26 octombrie 2018. Vineri, totodată, vom vedea prima salvare din acest sezon „Vocea României”, care îi va da emoții de nedescris celui de pe scenă.

Vocea României, 26 octombrie 2018. Tot în această seară, de la 20:30, vom vedea și trio-ul ales de Smiley pentru runda Confruntărilor. Va fi un moment care va primi ropote de aplauze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel