Vocea Romaniei. Alma Boiangiu, show total. Chirilă: Tu ai o voce de finală!

Rodica Mitu / 14 sep 2018 / 22:56 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Alma Boiangiu, în vârstă de 26 de ani, din București, s-a prezentat, vineri seară, la „Vocea României”.

„Atunci când sunt pe scenă, sunt la dispoziția publicului, totul este pentru el", a spus Alma Boiangiu, actriță și cântăreață. Tânăra a reușit să îi impresioneze pe toți cei patru jurați, deși Andra a ales să nu se întoarcă.

„Extraordinar. Se simte când vine cineva și ridică sala în picioare", a zis Tudor Chirilă, care a adăugat ulterior: „Tu ai o voce de finală!” „Mi-ar plăcea foarte tare să îți fiu antrenor", a spus și Smiley.

În cele din urmă, Alma l-a ales pe Tudor Chirilă.

 

Video

Reguli

Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26