Vlase la SIE. Orban: Nu e cel mai mare rău posibil din PSD

Florin Cîțu - Ludovic Orban
Florin Cîțu - Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a declarat convins că şeful statului Klaus Iohannis a avut ''considerente extrem de solide'' când l-a propus pe Gabriel Vlase director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), arătând că acesta "nu este cel mai mare rău posibil din PSD". 

"Sunt convins că preşedintele a avut considerente extrem de solide şi că a fundamentat această decizie foarte bine. (...) Îl cunosc pe domnul Vlase, nu este cel mai mare rău posibil din PSD", a spus Orban, joi, într-o conferinţă de presă. 

El a arătat că PNL îşi va stabili poziţia privind votul în Parlament pe această propunere în organismele statutare, evocând posibilitatea ca în luarea unei decizii să fie convocaţi şi parlamentarii liberali. 

"Nu au fost consultări cu PSD-ul"

Orban s-a declarat absolut convins că nu au existat consultări cu PSD pentru nominalizarea lui Gabriel Vlase la şefia SIE. 

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, o scrisoare preşedinţilor Parlamentului în care a propus numirea lui Gabriel Vlase în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel