Vladimir Putin s-a dat în spectacol cu mingea de fotbal

Vladimir Putin s-a dat în spectacol cu mingea de fotbal într-un un spot video, cu prilejul Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi preşedintele FIFA, Gianni Infantino, şi-au demonstrat abilităţile tehnice cu balonul rotund la Kremlin, într-un video promoţional al forului internaţional, cu 100 zile înaintea startului Cupei Mondiale de fotbal 2018 din Rusia.

În videoclip apar o succesiune de legende ale fotbalului care jonglează mingea cu capul sau piciorul, un antrenament, în timp ce un cronometru indică faptul că au mai rămas 100 zile până la turneul final.

Putin, în același spot cu legendele Maradona și Valderrama

Maradona, Ronaldo, Carles Puyol, Diego Forlan, Wayne Rooney, David Trezeguet sau Carlos Valderrama se numără printre vedetele prezente în videoclipul care îi arată apoi pe Putin şi Infantino jonglând cu mingea şi făcând schimb de pase într-un salon la Kremlin. 

Clipul aminteşte că au mai rămas 100 de zile până la meciul de deschidere al turneului, programat pe 14 iunie pe arena moscovită Lujniki, Rusia - Arabia Saudită. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel