Vlad Voiculescu, victorie în bătăliile din USR-PNL. Victor Ciutacu: Vi se pare așa neajutorat?

Jurnalistul Victor Ciutacu atrage atenția asupra unui lucru foarte important în cearta USR-PNL. Se pare că până acum Vlad Voiculescu și-a câștigat bătăliile, iar "adversarii" au fost ușor înlăturați.

"Vijulie s-a luat cu Vlăduț pe competențe. A anunțat-o ăl mic în direct că rămâne fără slujbă la Agenția Funcționarilor Publici. A luat PLUS postul, Vijulie trage la sorți ca la loto după o slujbă nouă de boieroaică la stat. Berbeceanu s-a luat și el cu Magicianul pe redeschiderea birturilor. A luat PLUS postul de prefect al Capitalei. Berbeceanu anunță resemnat că-i pe cursă. Vi se mai pare așa neajutorat actorul din documentarul cu arși nominalizat la Oscar?", a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății, anunțase în direct la TV, că Violeta Vijulie va fi schimbată de la conducerea ANFP. Acum și Traian Berbeceanu și-a anunțat revocarea din funcția de prefect al municipiului București, după ce liderii coaliției de guvernare au stabilit, luni seară, împărțirea funcțiilor de prefect și subprefect în țară.

VEZI ȘI: Violeta Vijulie, în Guvern, după plecarea de la vârful ANFP. Răspuns după ce Vlad Voiculescu i-a anunțat în direct schimbarea din funcție: Las pentru USR...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel