EXCLUSIV  Vlad Voiculescu schimbă taberele în USR-PLUS. Guşă: Era în linie cu Dacian Cioloş, dar...

Sursa: Facebook Vlad Voiculescu
Sursa: Facebook Vlad Voiculescu

Cozmin Gușă a vorbit despre Vlad Voiculescu și ”jocul” acestuia între PLUS și USR. 

Cozmin Gușă, consultant politic, s-a aflat astăzi în direct la DC News și DC News TV în emisiunea ”Deferiți mass media”, unde a vorbit despre susținerea pe care o are Vlad Voiculescu pentru funcția de ministru al Sănătății. 

”Despre Voiculescu cel mic am aflat din gura lui Barna că a negociat el cu Iohannis să fie susținut în continuare, dar asta nu-i folosește lui Barna pentru că atât de mare e antipatia care s-a acumulat împotriva lui Voiculescu cel mic încât îl va afecta și pe Barna”, a declarat Cozmin Gușă. 

Întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac dacă Vlad Voiculescu este în linie cu Dan Barna sau cu Dacian Cioloș, consultantul politic Cozmin Gușă a răspuns: 

”Era în linie cu Dacian Cioloș, dar se pare că nu a fost mulțumit de felul în care a fost sprijinit de către Dacian Cioloș, pe de-o parte, și Dacian Cioloș a fost pe de altă parte nemulțumit pentru devoalările, să spunem, cu voia lui Voiculescu legate de vaccinarea esențialilor. S-a rupt lanțul de iubire. (...) Voiculescu a intrat mai mult în siajul lui Barna și a USR-ului, într-un fel, de unde până acum era protejat de către PLUS și de către Cioloș”, a declarat Cozmin Gușă. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel