Vlad Voiculescu: Porcăriile au fost, deja, lansate...

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu reacționează, într-o postare pe pagina sa de socializare, în urma acuzațiilor lansate la adresa ministrului Educaţiei Mircea Dumitru.

"Ministrul Educaţiei se trezeşte acuzat din senin, pe surse, în presă, că a colaborat cu Securitatea, deşi încă de-acum nouă ani a primit o adeverinţă că nu a făcut-o. Plagiate grosolane ale demnitarilor, concursuri pentru directorii de şcoli, discurs clar şi răspicat despre realităţile sistemului ... mai puţin despre "dascăli" şi ceva mai mult despre elevi - beneficiarii sistemului. Deloc de mirare că au tot interesul să-l compromită. Porcăriile au fost deja lansate ... şi împrăştiate imediat, desigur...", a scris, marți, ministrul Sănătăţii, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a anunţat marţi că va acţiona în instanţă pe cei care au făcut afirmaţii "defăimătoare" în spaţiul public privind colaborarea sa cu Securitatea. El a afirmat că va continua ceea ce a început de când a venit la conducerea ministerului şi a spus că nu se lasă intimidat de acest scandal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel