Vlad Voiculescu, ironie la adresa premierului Cîțu

foto Facebook Vlad Voiculescu
foto Facebook Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu a lansat un mesaj ironic la adresa premierului Florin Cîțu.  

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că o idee din ianuarie a devenit acum campanie a Guvernului.

„Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului.

PS. Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”, a scris, joi, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Fostul ministru distribuie o postare a Ministerului Sănătăţii din 16 ianuarie, în care la întrebarea „Ce conține vaccinul?” răspunsul e „săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise. Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară. Libertatea de a sta acasă când vrei TU...".

Guvernul a lansat, joi, o serie de spoturi ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze. Florin Cîțu a prezentat, la lansarea campaniei, un clip în care apare într-un local, precizând că imaginile nu fac parte din campania națională și vor fi postate doar pe pagina sa de Facebook.

Coronavirus. 307 noi cazuri și 39 de decese în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 27 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.076.840 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.036.646 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 307 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 110 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 30.131 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 26.05.2021 (10:00) – 27.05.2021 (10:00) au fost raportate 39 de decese (21 bărbați și 18 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Gorj, Harghita, Iași, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Timiș și Vâlcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel