Vlad Voiculescu, desemnat candidat la Primăria Capitalei, de PLUS

PLUS, partidul condus de Dacian Cioloș, și-a votat candidatul la Primăria Capitalei, în persoana lui Vlad Voiculescu. 

”În urma centralizării rezultatelor votului pentru desemnarea candidatului PLUS la Primăria Municipiului București, Vlad Voiculescu a obținut 96,30% din voturile exprimate și este candidatul PLUS la Primăria Municipiului București.” anunță partidul. 

”Câștigăm împreună sau pierdem separat. Îmi doresc un oraș și o țară cu mai mult respect și mai puțină țâfnă. Mai puțini nervi și mai mult împreună. Mai puține discuții sterile și mai multă construcție. (...) Locuitorii Bucureștiului vor altceva. Acum. Mai bine de 40% dintre ei au spus asta foarte clar la alegeril din mai, acordând încrederea Alianței 2020 USR PLUS, spunând prin vot că este nevoie de altceva.

Cred în proiecte solide, iar cei peste 10 ani de experiență internațională în finanțarea proiectelor de infrastructură în Europa Centrală și de Est mi-au arătat că se poate.

Cred în oameni noi în politică și administrație și mandatul de ministru al Sănătății mi-a arătat că se poate și în sectorul public. Repede. Bine. Fără compromisuri.” este declarația lui Vlad Voiculescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel