Vlad Voiculescu demis. Ben Oni Ardelean: Îi va costa! Cimitirul e plin de oameni de neînlocuit

Sursa foto: Facebook Guvernul României
Sursa foto: Facebook Guvernul României

Ben Oni Ardelean, vicepreşedintele PNL, a comentat demiterea lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății.

"Noi trebuie să avem curajul să spunem răului rău şi binelui bine şi, în momentul în care există derapaje, nu trebuie să ne dăm înapoi, trebuie să avem bărbăţia să le arătăm cu degetul. (...) În momentul în care există o astfel de problemă, cel care este numit de premier trebuie să fie asumat de premier. În toată această perioadă, PNL-ul, premierul Cîțu, preşedintele partidului, Orban, i-au acordat foarte multă încredere acestui om, domnului Voiculescu, punându-l în această poziţie, susţinându-l până acum în această poziţie, dându-i mai multe cecuri în alb acestui personaj, dar iată că, din păcate, deciziile sale dezastruoase l-au determinat să devină pentru partid un balast.

"Lucrul acesta îi va costa"

Și bineînțeles că este problema lor ce fac acum, dacă vor să ţină acest cartof fierbinte în braţe. Ei trebuia să-i ceară să facă un pas lateral şi să vină cu o persoană competentă, să cunoască sistemul, să nu se bazeze pe o mulţime de consilieri onorifici care sunt foarte haotici în decizii şi în lucrurile pe care le fac şi să lase comanda politică la doamna care a fost şi ea demisă, care la fel de haotic a luat decizii. Lucrul acesta îi va costa", a spus Ben Oni Ardelean, la Antena 3.

"Cimitirul e plin de oameni de neînlocuit"

"Eu cred în coaliţie. Eu vreau să fie responsabili şi maturi şi să înţeleagă că cimitirul e plin de oameni de neînlocuit şi că nu depind de un om. Acum, înţeleg că este un iureş. Toţi cei din zona PLUS cer ieşirea de la guvernare. Nu cred că este înţelept să facă lucrul acesta. Înţelept cred că este să pună un alt om, oameni care sunt competenţi pe zonă, să găsească un profesor reputat, fără pic de pată, şi să îl ducă în fruntea ministerului, să înțeleagă ce face şi să ia decizii coerente şi responsabile", a mai spus Ben Oni Ardelean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel