Vlad Voiculescu, demis! Sorin Grindeanu: Noi am avertizat încă din urmă cu două luni

Sorin Grindeanu susține că decizia premierului Cîțu vine ”prea târziu”. 

Sorin Grindeanu a reacționat în direct la Antena 3 după ce premierul Florin Cîțu a decis revocarea din funcții a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și a secretarului de stat Andreea Moldovan. 

”Decizia vine prea târziu. E a doua moțiune depusă în urmă cu două zile de către colegii mei, moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății. Noi am avertizat încă din urmă cu două luni de la prima moțiune când au apărut primele semnale că lucrurile o iau razna în plină pandemie. Din păcate a funcționat acea solidaritate guvernamentală, dincolo de tragediile care s-au întâmplat până la acea moțiune și și după. Iată cu destul de mare întârziere premierul Cîțu l-a demis. E un lung șir de gafe pe care ministrul Voiculescu le-a făcut în această funcție. Pornind de la modul în care s-a gestionat Matei Balș, scandalul datelor scurse de la Ministerul Sănătății, scandalul Foișor, scandalul legat de înmormântări,etc.”, a declarat Sorin Grindeanu, prim vice-președintele PSD.

Florin Cîţu a anunţat oficial că a cerut demiterea lui Vlad Voiculescu şi a secretarului de stat Andreea Moldovan şi că a înaintat cererea către Klaus Iohannis. 

VEZI ȘI: Cîţu îi demite pe Voiculescu şi Moldovan. "Am înaintat cererea de revocare"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel