Vlad Moisescu salută existența Mișcării Populare

Preşedintele Consiliului Director al Iniţiativei România Liberală,  Vlad Moisescu, consideră că pentru alegerile europarlamentare din 2014 ar trebui avută în vedere o platformă unică de dreapta. Întrebat dacă ar putea să facă un pol comun cu Mişcarea Populară, liderul IRL a răspuns că atâta vreme cât respectă principiile  pe care s-au constituit, acest lucru nu reprezintă nu reprezintă un incovenient.

"Cred că la alegerile europarlamentare trebuie, şi aici salut primul lider politic care s-a exprimat, dl Ungureanu, trebuie avută o platformă unică de dreapta pentru aceste alegeri. PDL e singurul partid de dreapta din PPE", a afirmat Moisescu într-o conferinţă de presă susţinută duminică.

 Întrebat dacă ar susţine candidatura pentru europarlamentare a Monicăi Macovei şi Elenei Băsescu, preşedintele Consiliului Director al IRL a spus: "Este o întrebare bună. Nu vă pot da un răspuns acum".

 "Mişcarea Populară este şi ea un ONG şi nu pot decât să salut existenţa unui alt ONG pe partea dreaptă. Din câte ştiu, Cristian Preda este membru al Mişcării Populare, mi-a fost coleg şi prieten şi nu văd de ce nu am putea să discutăm cu ei. Sper să rămână la ceea ce au zis că sunt. Discuţii pe partea dreaptă putem să avem cu toată lumea" a susţinut Moisescu, precizând însă că nu a avut vreo întâlnire în acest sens cu reprezentanţii Mişcării Populare.

 Întrebat dacă ar putea să facă un pol comun cu Mişcarea Populară, liderul IRL a răspuns: 'De ce nu, câtă vreme respectă principiile pe care s-au constituit'.

 Referindu-se la o posibilă implicare în alegerile prezidenţiale, Vlad Moisescu a declarat că în cazul în care valorile IRL şi activitatea organizaţiei vor atrage un număr mare de oameni, nu ar exclude înfiinţarea unui partid politic.

 Preşedintele Consiliului Director al IRL, proaspăt ales în această funcţie, a spus că în prima săptămână de la înfiinţare au fost înregistrate 2.671 de cereri de adeziune, majoritatea celor care au solicitat intrarea în IRL având vârste între 30 şi 55 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel