Vlad Cornea, calificat în turul secund la Australian Open

FOTO: Freepik @freepic.diller
FOTO: Freepik @freepic.diller

Vlad Cornea s-a calificat, în premieră, în turul secund la un turneu de Grand Slam.

Tenismanul român Victor Cornea a reușit prima sa victorie la un turneu de Grand Slam, vineri, la Melbourne, după ce el și indianul Nsriram Balaji au trecut de italienii Matteo Arnaldi/Andrea Pellegrino, cu 6-3, 6-4, în prima rundă a probei masculine de dublu la turneul Australian Open.

Cornea și Balaji au obținut calificarea în numai o oră de joc. Perechea româno-indiană a dominat net la capitolul ”winners”, cu 23-14.

Cornea și partenerul său și-au asigurat un cec de 53.000 de dolari australieni și 90 de puncte ATP la dublu, iar în turul secund vor înfrunta favorișii numărul 10, Marcelo Arevalo /Mate Pavic ((El Salvador/Croația).

Victor Cornea (30 de ani) este la al treilea său turneu de Grand Slam din carieră, după ce anul trecut a evoluat la Roland Garros și US Open, conform Agerpres.

Ana Bogdan, eliminată și la dublu

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Ana Bogdan și spaniola de origine slovacă Rebeka Masarova a fost învinsă de cuplul Desirae Krawczyk /Ena Shibahara (SUA/Japonia), cu 6-3, 6-1, vineri, la Melbourne, în turul al doilea de pe tabloul de dublu feminin de la Australian Open.

Favoritele numărul șase al probei au obținut victoria în doar 58 de minute.

Ana Bogdan și Rebeka Masarova s-au ales cu un cec de 53.000 de dolari australieni și 130 de puncte WTA la dublu, scrie Agerpres.

Celelalte două jucătoare din România, care au evoluat pe tabloul de dublu, Sorana Cîrstea și Monica Niculescu, au pierdut încă din turul inaugural. 

În proba de simplu, România a fost reprezentată de trei jucătoare, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian, toate părăsind turneul încă din primul tur.

Citește și: Simona Halep revine pe teren, la Sports Festival. Se anunță un meci de excepție împotriva perechii Andre Agassi și Steffi Graf

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel