Vlad Alexandrescu (USR): Jandarmeria Română să nu participe la Parada de 1 Decembrie!

Vlad Alexandrescu
Vlad Alexandrescu

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a cerut Jandarmeriei Române să nu participe la Parada de 1 Decembrie!

”Unu la mână, pentru că ați gazat 100.000 de protestatari pașnici în data de 10 august. Ați folosit substanțe periculoase într-o piață plină și de copii, bătrâni, femei însărcinate și alte persoane vulnerabile. I-ați lovit cu bâtele și picioarele pe cei cu mâinile ridicate, care nu reprezentau niciun pericol.

Doi la mână, nu ați considerat necesar să vă cereți iertare pentru acea noapte oribilă. Ba chiar ați și făcut plângere penală împotriva lor. Tot voi! Tot agresorul reclamă victima! Ați inventat povești cu mașini pline ochi cu cocktailuri Molotov, dar fără să vedem o dovadă nici până astăzi. Ați refuzat să ne spuneți până și ce conțineau acele gaze cu care am fost cu toții otrăviți.

Trei la mână, culmea cinismului, Carmen Dan a vrut să și promoveze "fantoma albă" de pe 10 august. Din Colonelul Paraschiv care trimite brutele peste oameni neajutorați, ar fi devenit Generalul Paraschiv, care ar facep robabil în mare parte același lucru și în viitor. De fiecare dată, majoritatea jandarmilor au tăcut și au aprobat tacit comportamentul conducerii.

Un pas în spate

Însă comunicatul vostru de astăzi prin care îi numiți antiromâni pe cei care vor să vă întoarcă spatele, în care spuneți că "se descalifică ca oameni, cetățeni și români" este o mizerie. Tupeul de a insulta în continuare cetățeni români, așa cum tot cetățeni români ați atacat cu brutalitate, arată că nu aveți nicio remușcare în a folosi forța împotriva celor care nu se pot apăra. Tăcerea miilor de jandarmi în fața acestor acte dovedește complicitatea cu abuzatorii.

[citeste si]

Cred că este timpul să faceți un pas în spate, să intrați într-o perioadă de reflecție și să cereți respectul românilor abia atunci când îl veți merita din nou. Atunci când vă veți curăța rândurile de șefi care vă conduc pe baza loialității față de politic, în disprețul legii românești. Până nu veți înțelege gravitatea faptelor voastre, că jandarmul trebuie să-l apere pe cetățean, nu să-i rupă fața cu bâta, nu cred că aveți ce căuta la Parada de la 1 Decembrie”, a fost mesajul lui Vlad Alexandrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel