Vlad Alexandrescu: Scrisoarea către GDS a ajuns în presă fără voia mea

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, afirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că scrisoarea lui către membrii Grupului pentru Dialog Social, în care este membru autosuspendat pe durata mandatului, a ajuns în presă fără voia sa şi subliniază că nu a dorit să condiţioneze în vreun fel rămânerea în Guvern.

"O scrisoare a mea către membrii Grupului pentru Dialog Social, în care sunt membru autosuspendat pe durata mandatului, a ajuns în presă fără voia mea. Precizez că ea era destinată exclusiv informării celor care au redactat comunicatul GDS de susținere a mea. Ea nu a fost destinată publicității. Am reușit să gestionez adecvat situațiile prezentate acolo în exercitarea atribuțiilor mele, și de aceea în legătură cu subiectele expuse acolo nu am nimic de adăugat. Sper că măsurile de reformă pe care le-am luat la Ministerul Culturii beneficiază în continuare de susținerea Prim-Ministrului. Nu am dorit să condiționez în acest mod în vreun fel rămânerea mea în Guvern", transmite Vlad Alexandrescu într-o postare pe Facebook.

Vlad Alexandrescu a trimis o scrisoare către Grupul pentru Dialog Social, în care aduce acuzații grave unor colegi din guvern. El spune că a deranjat prin acțiunile sale mai multe grupuri de interese și a dat două exemple: Roșia Montană și Cathedral Plaza. Ministrul evocă unele acțiuni de intimidare și spune că a fost chemat în Parlament să dea explicații și că a fost sunat de mai multe ori de oameni politici, potrivit Digi 24.

Citește și: Bogdan Chirieac: Va fi foarte greu ca România să scape de tehnocrați

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel