Vizită surpriză a premierului. "Ne ținem de cuvânt"

ponta gazoduct iasi ungheni
ponta gazoduct iasi ungheni

Premierul Victor Ponta a efectuat sâmbătă o vizită de lucru surpriză. El a mers pe şantierul gazoductului Iaşi-Ungheni, unde a constatat că "proiectul se face" şi se respectă angajamentul faţă de Republica Moldova. Premierul a dat asigurări că va reveni pe acest şantier când va mai fi în zonă.

"Nu cred că primul-ministru trebuie să vină special în fiecare zi la Iaşi să verifice lucrările. Am alte lucruri de făcut. Azi am fost la Botoşani pentru a inaugura şantierul de modernizare a drumului naţional DN 29 Botoşani - Suceava. Am avut la Iaşi o acţiune politică. Când vom fi în zonă, vom trece din nou pe aici. Dacă trece şi domnul preşedinte, e foarte bine, e binevenit. E foarte bine că se face gazoductul, ne ţinem de cuvânt faţă de prietenii noştri din Republica Moldova", a spus premierul, potrivit Agerpres.

"România face cât putem de mult"

Victor Pont a precizat că "Avem mai departe celelalte proiecte de interconectare energetică. România face cât putem de mult. Noi avem aici, dacă nu mă înşel, 27 de milioane de euro tot proiectul, din care 20 de milioane, din banii noştri. Celelalte proiecte care ţin de interconectarea cu energie electrică cu staţiile de transformare, costă foarte mult. Orice putem obţine ca sprijin din partea Uniunii Europene, o să obţinem. În sfârşit, se şi face ceva din partea României pentru Republica Moldova". Premierul a fost sămbătă  într-o vizită în judeţele din zona de nord a Moldovei. Deplasarea pe şantierul gazoductului nu a fost anunţată în programul său oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel