EXCLUSIV  VIZE în SUA pentru români. Ramona Ioana Bruynseels: E o chestiune de respect. Ne simțim cetățeni de mâna a doua

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale FOTO: Agerpres
Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale FOTO: Agerpres

Ramona Ioana Bruynseels a vorbit în exclusivitate pentru DC NEWS despre prioritățile sale în cursa pentru alegerile prezidențiale de la finalul acestui an.

Candidata umanistă Ramona Ioana Bruynseels a discutat și despre relația cu partenerii externi ai României, atingând subiectul sensibil al vizelor în Statele Unite ale Americii.

În ceea ce privește parteneriatul strategic cu Statele Unite, Ramona Ioana Bruynseels s-a întrebat dacă „se poate totuși oare ca după toată această apropiere dintre noi, totuși investitorii americani să fie doar pe locul 12 sau 14 în clasamentul investitorilor din România?”

„Aici avem de lucrat foarte mult. Înseamnă că nu am fost în stare să aprofundăm acest parteneriat”, a precizat candidata umaniștilor. Întrebată ce ar face în problema vizelor care ridică o frustrare printre români, Ramona Ioana Bruynseels a precizat:

„Este o chestie tot de respect. Mai ales că vecinii noștri unguri nu au vize, iată polonezii nu au vize. Din nou ne simțim cetățeni de mâna a doua. Așa cum ne-au făcut să ne simțim mulți dintre partenerii noștri străini în ultimii 30 de ani, fie că au vrut, fie că nu au vrut”, a precizat Bruynseels.

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel